STRUGURI

1. MUSCAT DE HAMBURG : Este un soi foarte cunoscut, in general de masa dar folosit si pentru vinuri. Strugurii sunt mari (220 g - 400 g), cu boabele dispuse rar pe ciorchine. Boabele sunt mari, alungite, negre-albăstrui, acoperite cu un strat gros de pruină. Pulpa este crocantă, zemoasă, cu gust puternic muscat. Rezistenţa la ger este mijlocie, foarte sensibil la putregai, mană şi făinare. Se poate obtine un vin demisec aromat.
Muscat de Hamburg - Mare

2. MERLOT : Este un soi perfect pentru vin rosu de inalta calitate. Soi cu vigoare mijlocie, cu corzi brune, internoduri de lungime mijlocie. Frunzele sunt mari, verzi închise. Ciorchinele sunt mici (90 g - 180 g). Boabele mici, rotunde, albastru închise au pruină evidentă. Coaja este groasă, tare, pulpa are puţină zeamă. Vinul are uşor gust de vanilie, armonios, de foarte bună calitate.
Merlot - Mare

3. CHASSELAS D`ORE : Soi de masa dar folosit preponderent pentru vin. Vigoare mijlocie-mare, cu corzi bruni-roşiateci, cu internoduri de lungime mijlocie. Frunzele sunt mari, verzi-închise.Strugurii sunt mijlocii-mari (140 g), mijlociu dese. Boabele mijlocii-mari, rotunde, alb-gălbui, cu pruină puţină. Coaja este subţire, dar rezistentă. Pulpa crocantă, zemoasă, gustoasă. Are conţinut ridicat de zaharuri. Nu este pretenţios faţă de sol, este relativ rezistent la îngheţ, suportă seceta. Boabele nu putrezesc iar din struguri se face un vin gustos. Se obtine un vin slab demisec.
Ceasla D`Ore

4. FETEASCA REGALA : Soi de vin, bun pentru a se obtine vin demidulce sau demisec. Strugurii sunt mijlocii, cilindro-conici, deseori aripati, cu boabele asezate des pe ciorchine. Bobul mijlociu, sferic, cu pielita subtire, de culoare verde galbui, usor pruinata; pulpa zemoasa, nearomata. Vinurile rezultate din Feteasca regala sunt de calitate, dar pot fi folosite si la obtinerea vinurilor materie prima pentru spumante sau distilate invechite din vin. Valorile acidităţii (7-7,5 g/l acid tartric) se situează la un nivel excelent şi conferă acestui vin un bun echilibru şi un gust bine conturat. Corpolent, prezintă o nuanţă de prospeţime care determină o amintire placută in memoria degustătorului.
Feteasca Regala

5. RIESLING : Soi de vin, bun pentru a se obtine vin sec.  Soi de vigoare mijlocie sau mică, cu corzi dese , subţiri, cu internoduri lungi. Frunzele sunt de mărime mijlocie, culoarea variind de la verde-deschis la verde-închis. strugurii sunt mici (140-200 g), compacte, de formă cilindrică. Boabele sunt mici, rotunde, verzi-gălbui, la maturare capătă o nuanţă brună, zemoasă, cu coaja subţire. Vinul are aciditate armonioasă, cu gust specific de migdale.
Riesling Italian

6. FETEASCA ALBA : Soiul de vin Feteasca albă este un soi de struguri tradiţional românesc, cultivat în majoritatea podgoriilor, în special în Moldova. Vinurile obţinute sunt seci sau demiseci, cu un conţinut moderat de alcool (11.5-12%), aciditate şi zahăr, şi o fineţe naturală. Diferenta dintre Feteasca Alba si Feteasca Regala este data de densitatea bobului pe ciorchine precum si de culoare.
Feteasca Regala
7. AFUZ ALI :  Struguri de masa cu un aspect deosebit foarte mari, cu boabele dispuse rar pe ciorchine. Boabele sunt foarte mari, ovale, galben-verzui, pe partea insorita apare rugina, brumate, cu coaja groasa, dar frageda. Pulpa este crocanta. In anii favorabili strugurii se coc la sfarsit de septembrie, inceput de octombrie. Produce mai putini ciorchini, insa acestia sunt foarte mari, adesea atingand si 1 kg. Este rezistent la seceta, dar sensibil la inghet. Boabele nu putrezesc.

Afuz Ali

7. CHARDONNAY : Soi de vin nobil de inalta clasa. Strugurii sunt mici (90-100 g), cu boabe mici, rotunde, alb-verzui, cu puncte negre, zemoase, crocante, cu coaja groasa. Strugurii se matureaza in prima jumatate a lunii septembrie. rezistenta la ger este peste medie, suporta seceta. Este predispus la putregai. Vinul are caracter puternic. Este baza principala pentru producerea sampaniei, dar este excelent si ca atare.
Chardonnay